JUNAJTED KRENUO U OSVETU: Kristijano Ronaldo dobio "šamar" od sopstvenog kluba! Portugalac je "persona non grata" na Old trafordu (VIDEO)

Novosti online

16. 11. 2022. u 22:27

LjUBAV između Mančester junajteda i Kristijana Ronalda je pukla. Jedna od najlepših fudbalskih priča završava se na ružan način. Čuveni Portugalac više nije dobrodošao na "teatar snova", mesto na kome je izgradio fudbalsku reputaciju i najavio blistavu karijeru.

ЈУНАЈТЕД КРЕНУО У ОСВЕТУ: Кристијано Роналдо добио шамар од сопственог клуба! Португалац је персона нон грата на Олд трафорду (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin

Najeksplozivniji intervju koji je dao Ronaldo sasvim očekivano izazvao je dosta gneva kod čelnika Mančestera koji su već krenuli sa osvetom. Potvrđuju to i današnja dešavanja na "Old trafordu".

Čini se da Ronalda više nećemo gledati u crvenom dresu, a u Junajtedu su odlučili da sjajni fudbaler više ne bude zaštitno lice" crvenih đavola".

Foto: Profimedia

Od povratka Ronaldov ogromni poster krasio je jednu od fasada na kultnom Old trafordu, ali to od danas više neće biti slučaj.

Internetom kruže snimci kako radnici uz pomoć dizalica skidaju Ronaldov poster sa fasade doma Mančester junajteda što je jasan znak da je kraj blizu.

Portugalac je trenutno na pripremama sa Portugalom za Svetsko prvenstvo, a nakon što se okonča Mundijal u Kataru biće interesantno videti šta će se dešavati sa njegovom karijerom.

FOTO: EPA

Jasno je da je postao "persona non grata" na mestu koje ga je obožavalo. Već se počinju spominjati i klubovi gde bi mogao preći, pre svih Bajern i Čelsi, ali i Inter Majami koji je u vlasništvu Dejvida Bekama.

Nezapamćena kazna


Informacije sa Ostrva govore da je Erik Ten Hag već saopštio klupskom rukovodstvu da više ne računa na Ronalda te da 37-godišnjak ima odrešene ruke da traži novi klub.

Takođe, u Junajtedu su odlučili da novčano kazne portugalskog asa i to sa neverovatnom kaznom od milion funti, što je nezapamćena kazna u modernom fudbalu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri