IZ KUGLICA VREBAJU BRAGA, LACIO, TRABZON... Partizan danas saznaje rivala u plej-ofu Lige konferencija, evo gde možete da gledate žreb

M. B.

07. 11. 2022. u 09:00

MOGAO je Partizan pobedom protiv Slovacka da "preskoči" današnji žreb plej-ofa Lige konferencija, a kada u tome nije uspeo, ostalo mu je da se uzda u dobar ishod današnje ceremonije koja počinje u 14 časova u Nionu.

ИЗ КУГЛИЦА ВРЕБАЈУ БРАГА, ЛАЦИО, ТРАБЗОН... Партизан данас сазнаје ривала у плеј-офу Лиге конференција, ево где можете да гледате жреб

FOTO: Tanjug/AP

Vicešampion Srbije će se naći u grupi nepovlašćenih timova, što znači da će za protivnika moći da dobije nekog od trećeplasiranih timova iz grupne faze Lige Evrope - Bragu, Lacio, Trabzon, Ludogorec, Karabag, Šerif, AEK Larnaku ili Bodo. Strateg crno-belih Gordan Petrić se uoči utakmice sa TSC osvrnuo i na današnji žreb, pa je u svom stilu predvideo da će njegov tim kroz dvomeč sa Lacijom tražiti prolaz u osminu finala Lige konferencija.

- Lep je grad, dobre pice i špagete. Nije problem ko god da bude, moramo da se takmičimo. Svi su kvalitetni. Poslednji put smo igrali sa Lacijom kad je Vermezović bio trener i dobro smo prošli... I da vidimo ove naše momke tamo. Ne mogu da kažem da li bismo eliminisali AEK iz Larnake sada, ali sigurno da bi bilo drugačije nego tada.

Utakmice plej-ofa Lige konferencija na programu su 16. i 23. februara naredne godine. Partizan će prvu utakmicu odigrati na strani, a revanš pred svojim navijačima. 

Direktan televizijski prenos žreba realizovaće TV Arena sport na svom Premium 1 kanalu, a čitaoci portala "Novosti.rs" moći će da prate tekstualni prenos.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!