HRVATSKA BRUKA KOJA JE OBIŠLA SVET: Italijani prekinuli prenos! Dve devojke osramotile i sebe i celu naciju

Novosti online

26. 10. 2022. u 00:54

FUDBALERI Milana protutnjali su kroz Zagreb. Oni su pregazili Dinamo sa 4:0 i tako dobrano povećali šanse za prolazak u nokaut fazu Lige šampiona. Ipak, nakon meča više se govorilo o onome što je prethodilo samoj utakmici.

ХРВАТСКА БРУКА КОЈА ЈЕ ОБИШЛА СВЕТ: Италијани прекинули пренос! Две девојке осрамотиле и себе и целу нацију

FOTO: Printskrin

Naime, novinari iz Italije u velikom broju posetili su prestonicu Hrvatske i pravili zanimljive reportaže sa ulica Zagreba. Jedan pokušaj da se intervjuišu dve devojke koje su prolazile Trgom Bana Jelačića potpuno se oteo kontroli.

Tankredi Palmeri, čuveni novinar "Sport Italija" zaustavljao je slučajne prolaznike i radio anketu po ulici o tome da li će se neko od njih naći na "Maksimiru" kada "modri" ukrste koplja sa "plavcima" iz Londona.

On je potom zaustavio dve devojke kako bi im postavio pitanja vezana za utakmicu, ali obe su u najmanju ruku ispale nekulturne. Toliko da su Italijani prekinuli prenos.

Devojke su se unosile u lice novinaru očigledno pod dejstvom alkohola, neozbiljno odgovarale na pitanje, a vrh je usledio kada je jedna od njih pljunula pored kamere. Tu se prilog završio.

Bilo je ovo direktno uključenje u program, pa je tako "čizma" uživo gledala sramotno ponašanje devojaka, koje su sudeći po komentarima na društvenim mrežama osramotile ne samo sebe, već i celu naciju.

BONUS VIDEO: NAIGRALI SE NA SP: Ko ima najviše mečeva u istoriji Mundijala?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista