KOŠMARNO VEČE: Glavobolje za Piksija pred Katar! Dušan Vlahović se drži za glavu, Srbija strepi

Novosti online

26. 10. 2022. u 00:24

BILO je ovo košmarno veče za srpskog napadača Dušana Vlahovića.

КОШМАРНО ВЕЧЕ: Главобоље за Пиксија пред Катар! Душан Влаховић се држи за главу, Србија стрeпи

FOTO: M. Vukadinović

Njegov Juventus je poražen od Benfike u Lisabonu rezultatom 4:3, čime je "stara dama" eliminisana iz Lige šampiona. Na sve to Vlahoviću je gol koji mu je početno pripisan poništen nakon odluke UEFA.

FOTO: EPA

Nevolja nikada ne dolazi sama, a ovo malerozno veče kompletirano je povredom koju je srpski golgeter zaradio u finišu utakmice.

Naime, prve informacije pokazuju da je povredio primicač i da ga čeka pauza prenosi "B92". Koliko će ona trajati, znaće se posle lekarskih pregleda. Nekako se ne očekuje da nastup na Mundijalu u Kataru bude pod znakom pitanja, ipak, slika koja se pojavila ubrzo potom i na kojoj se nekadašnji fudbaler Partizana na klupi drži za glavu nikako ne ohrabruje.

Selektor Dragan Stojković prebrinuo je brigu oko povrede Aleksandra Mitrovića, potom je Luka Jović povređen napustio meč u Seriji A, ali je već u narednom kolu zaigrao protiv Intera i zatresao mrežu.

Sada bi i treći špic kog na raspolaganju ima Piksi mogao takođe da uđe u proces rehabilitacije, a Srbija bi mogla da strepi u narednom periodu hoće li moći da računa na najskupljeg fudbalera u istoriji zemlje.

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)