PARTIZAN i Javor sastali su se u 16. kolu MozzartBet Superlige Srbije, a taj meč je od "već viđene pobede crno-belih" posle njihovog vođstva od 3:1, prerastao u senzaciju - posle koje se hitnim saopštenjem za javnost obratio klub iz Humske.

Komentari (10)

Aleksandar

23.10.2022. 21:50

Pa ja mislim da nema svrhe i da bi jabolje bilo da istupite iz lige... Pre nego sto izdate ovakvo saopstenje pogledajte snimke i sporne situacije,stvarno ne vidim gde je problem,ustvari vidim,boli lad Zvezda da gol za pobedu u poslednjem minutu,al jbg to je fudbal... Javor na svom stadionu mora da se pregazi a ne da se strepi da se ne primi gol cim igraci Javora predju polovinu terena....

Aleksa

23.10.2022. 21:59

Pa šta sad plaču ovi iz Partizana?! Njima su godinama suđeni i penali i prekršaji u zonama povoljnim za direktan udarac na gol, a o proseku utakmica koje su odigrali sa nadoknadom od 95+ minuta ne smem ni da pomislim...Uopšte liga nam je kriminalno iskvarena i loša pa nas preslišavaju kojekakvi Šerifi i ostali jer su vodeći timovi u zemlji navikli na povlašćeni status koje u Evropi nemaju. Treba da se bune ostali klubovi u ligi, a ne Zvezda i Partizan! Sramota!

Boba

23.10.2022. 22:49

A kada su oni dali gol u Nišu iz penala u ,97. minutu i to iz isceniranog penala,sve je onda regularno,sudija u Nišu nije Zvezdi ništa poklonio a gledao kroz prste igračima domaćina,crveni opravdani,golovi čisti kao suza ali čim se Zvezda odlepi kreće saopštenje

Dragan R

24.10.2022. 11:56

@Aleksandar...Pažljivo sam pogledao snimke spornih situacija i to par puta i problem definitivno postoji. Javoru je poklonjen penal koji nije postojao. Belić je imao čisti start, na loptu, koju je izbacio u korner, a napadač Javora je zatim, pošto je bio u naletu zakačio njegovu nogu i pao. Start na loptu a ne na igrača se nigde u svetu ne sudi kao prekršaj. Što se tiče starta nad Vujačićem u nadoknadi vremena, sudija je morao da svira penal. Centaršutom je lopta poslata upravo na Vujačića koji je oboren od strane Javorovog igrača i tako sprečen da dođe dolopte i izuzetno povoljne situacije da ugrozi gol Javora. Za razlku od utakmice u Kraguijevcu kada je za Zvezdu sviran penal kada su se u šesnaestercu međusobno gurali i povlačili Pešić i igrač Radničkog, sinoć u sličnoj situaciji nije bilo međusobnog guranja i povlačenja, već je Vujačić rukama oboren sa leđa od strane igrača Javora. Ako je za Zvezdu ono u Kragujevcu bio penal sinoć su Partizanu morali da sviraju dva. Naravno, to ne menja činjenicu da je sramota da Partizan kod kuće primi tri gola od Javora. I protiv Napretka smo jedva dobili utakmicu. Mi sami smo najveći krivci što očigledno ponovo gubimo titulu pre zime, ali je sve očiglednije da bi je teško osvojili sve i da čitavo prvenstvo odigramo savršeno, jer se ovde titula ne dobija samo na terenu.