"ZOVU ME U ZVEZDU!": Rikardo Gomeš otkrio kako izgleda kada ga na ulici sretnu navijači večitog rivala

Novosti online

21. 10. 2022. u 17:10

FUDBALER Partizana Rikardo Gomeš igra odlično i ove sezone. On je otkrio da ga veoma cene navijači Crvene zvezde, ali jasno im je stavio do znanja da nikada ne bi obukao crveno-beli dres.

ЗОВУ МЕ У ЗВЕЗДУ!: Рикардо Гомеш открио како изгледа када га на улици сретну навијачи вечитог ривала

FOTO: M. Vukadinović

Igrač sa Zelenortskih Ostrva je u emisiji Igora Miklje '"Sportlight" naveo da ga pristalice večitog rivala često zaustavljaju na ulici i govore mu da je dobar igrač.

- Da, mnogi prilaze. To je dobro jer imaju poštovanje prema meni. Kažu, ja sam zvezdaš, ali si ti dobar igrač. Neki se šale i pozivaju me da pređem u Zvezdu, a to je nemoguće - rekao je Rikardo.

Potom je objasnio zašto nikada ne bi zaigrao za tim iz Ljutice Bogdana.

- Ne samo zbog rivaliteta koji imaju, već i zbog toga što kada ste u timu koji je sve učinio za mene da se osećam dobro. Zadovoljan sam ovde i to je razlog. Igram ovde i ne bih voleo da me pogrešno razumeju, ali imam taj osećaj da je ovo moja kuća. Prilika koji su mi dali prvi put i prošle godine je prilika da ostvarim svoje stvari. Biću im zahvalan do kraja života - zaključio je napadač Partizana.

Rikardo je ove sezone u domaćem prvenstvu postigao 10 golova i deli prvo mesto liste strelaca sa Milanom Bojovićem i Nikolom Štulićem.

BONUS VIDEO: "IZGLEDALO JE KAO MALI FUDBAL": Gordan Petrić izneo utiske posle pobede Partizana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)