KASILJAS I PUJOL (NI)SU HOMOSEKSUALCI: Kako su bivši kapitena Reala i Barselone uzburkali strasti u svetu sporta i šta se iza svega krije?

Novosti online

09. 10. 2022. u 16:00

FUDBALSKI svet potresao je potpuno neočekivani "zemljotres": nekadašnji kapiteni Reala i Barselone objavili su na društvenim mrežama informaciju da su gej, ali je jedna od tih objava odmah potom obrisana.

КАСИЉАС И ПУЈОЛ (НИ)СУ ХОМОСЕКСУАЛЦИ: Како су бивши капитена Реала и Барселоне узбуркали страсти у свету спорта и шта се иза свега крије?

Foto: EPA

Podsetimo, prvo je legendarni golman Real Madrida, Iker Kasiljas, na Tviteru poručio:

- Nadam se da ćete to poštovati. Ja sam gej. #SrećnaNedelja.

Nedugo potom, čuveni defanzvic Brase Karlos Pujol je kao odgovor na ovu objavu napisao: 

- Vreme je da ispričamo našu priču, rekao je Pujol, uz grafičke prikaze srca i poljupca.

FOTO: Printskrin/Tviter/ IkerCasillas/Carles5puyol

Imajući u vidu da su se obojica ostvarili kao roditelji, te da su godine proveli živeći sa poznatim, lepim željama, mnogi su posumnjali u istinitost ovih tvrdnji, okrivivši hakere za stvaranje zbrke.

Španska "Marka" je, međutim, posle konstatovanja da je Kasiljasov tvit obrisan nedugo posle objavljivanja, ovako sagledala stvari u uredničkoj kolumni:

- Iker Kasiljas je napravio revoluciju na društvenim mrežama kada je na Tviteru objavio iznenađujuću poruku koja nikog nije ostavila indiferentnog. Bilo jeo to u 14.10 i istog časa krenuli su pristižu komentari svih mogućih vrsta. Dok tvit nije bio obrisan (Pujolov, u vreme objave ovog teksta, u 16 časova, još uvek nije, prim. prev.).

Veliko je pitanje kakav je smisao ove poruke: ima li ga uopšte, da li je u pitanju možda neka kampanja ili, prosto - istina? Neki korisnici Tvitera tvrde da je verovatno hakerski napad u pitanju, ali postoje i nagađanja da je u pitanju šala, jer je Ikeru dosadilo da ga vezuju za razne osobe u tabloidima otkako se razveo od Sare Karbonero.

Drugo objašnjenje je da se tvit Ikera Kasiljasa pojavio kao deo kampanje koja tek treba da bude obelodanjena. Ne bi to bio prvi put da se 'mamci' koriste da bi se pokrenula neka tema, a da to, zapravo, bude početak reklamne kampanje. Jedino je jasno da će sam Iker morati da objasni - šta se iza svega krije, piše "Marka"

Podsetimo, Karlos Pujol sa fotomodelom Vaesom Lorenco ima dve ćerke, dok se Iker Kasiljas zabavljao sa misicom Evom Gonzales, a potom sa zanosnom sportskom novinarskom Sarom Karbonero sa kojom je dobio dva sina. Njih dvoje su bili u braku, ali su se razveli 2021. godine.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)