"VIDI, JA VAS ČEKAM OVDE!" Piksi iznenadio Čeferina pred žreb za EURO 2024 i "pripretio" predsedniku UEFA kao niko drugi (VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2022. u 22:09

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, iznenadio je predsednika UEFA, Aleksandra Čeferina.

ВИДИ, ЈА ВАС ЧЕКАМ ОВДЕ! Пикси изненадио Чеферина пред жреб за ЕУРО 2024 и припретио председнику УЕФА као нико други (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

I to dvaput.

Stojković je, naime, sa delegacijom Fudbalskog saveza Srbije otputovao u Frankfurt gde je u nedelju od 12 časova žreb kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj.

Ispred hotela, Piksi je prišao Čeferinu koji se isprva veoma prijatno iznadio pojavom Stojkovića, koji mu se naklonio, a onda prvom čoveku evropske kuće fudbala "pripretio" kako bi, u šaljivom smislu naravno, pripazio da Srbija ima dobar žreb.

- Vidi, ja vas čekam ovde! - rekao je odjednom selektor "orlova".

 

- Zašto?! - upitao je Čeferin.

 

- Za svaki slučaj! - našalio se Piksi, pa su se obojica nasmejala.

Podsetimo, naša reprezentacija nije od 2000. godine bila učesnik šampionata Evrope, a Stojković je kao kapiten predvodio tadašnju selekciju SR Jugoslavije na EP u Belgiji i Holandiji.

Fudbalska reprezentacija Srbije - raspored mečeva

Srbija će na Mundijalu, koje je na programu od 20. novembra do 18. decembra, igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Prvu utakmicu na Mundijalu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra. Pre toga je i prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi, koji je jedina preostala provera "orlova" do šampionata planete.

 

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)