HRVATSKA se našla "na tapetu" zbog ponašanja njenih navijača u Austriji, a Bosna i Hercegovina će zbog njenih huligana koji su otišli na meč u Rumuniju.

Komentari (11)

Mojsije

27.09.2022. 09:51

A pogledajte samo količinu smeća koju ostavljaju Nemci i Englezi za sobom... meni je to neshvatljivo i ako živim u Srbiji gde se ekologija ni malo nepoštuje.

Soko sa Kalinovika

27.09.2022. 10:56

Stvarno su divljaci ovi iz drugog ( kalifat) entiteta, bravo za Rumune... Ima ona stara pjesma : " I kod kuce i na strani........"

buki

11.10.2022. 09:34

@Bosanac - Fašisti su oni koji na pomenu imena jednog naroda skaču i urlaju kao da bi i te koji su ih pomenuli stavili na lomaču. A nisu bolji ni oni koji ih razumeju i brane. U Srbiji možeš vikati Hrvat, Musliman, Nemac, Francuz i niko na to neće skočiti niti shvatiti kao provokaciju. Tako je oduvek bilo i ostalo do dan-danas, iako se već decenijama u okruženju reč SRBIJA doživljava kao provokacija. Svima vam je Srbija omogućila državnost, od svih doživela pokolj umesto zahvalnosti i bez obzira na sve srpske žrtve i nekažnjene zločince, opet će Srbija da pomogne kada vam bude teško (pokloniće vakcine, ulje, brašno i sve što ima a vama nedostaje). Srbi su narod velikog srca, a takve fašisti i druge sitne duše ne mogu da podnesu pored sebe, jer onda postaje očigledna sopstvena moralna nakaznost i beda, koju oni guraju pod tepih kako ne bi štrčala u nebo.