"TEŠKE" PROVOKACIJE: Crnogorci opet skandirali Bosancima "Burek sa sirom" (VIDEO)

Novosti online

24. 09. 2022. u 14:09

ISTORIJSKI uspeh ostvarila je fudbalska reprezentacija Bosne i Hercvžcegovine, koja je minimalnom pobedom nad Crnom Gorom u petom kolu Divizije B Lige nacija obezbeedila plasman u elitni rang novog UEFA takmičenja.

ТЕШКЕ ПРОВОКАЦИЈЕ: Црногорци опет скандирали Босанцима Бурек са сиром (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin fejsbuk radio zenit

Bosanci su kolo pre kraja osigurali prvo mesto u grupi 3 golom Demirovića u zaustavnom vremenu prvog poluvremena. Isti igrač je 15 minuta ranije postigao gol koji je poništen nakon intervencije VAR.

Ove dve selekcije sastali su se i u junu u Podgorici, kada je meč završen bez pobednika 1:1, a jedna stvar sa te utakmice ponovila se i u Zenici.

Srnogorski navijači su, isto kao i tada, "provocirali" Bosance skandiranjem "Burek sa sirom". 

Poznato je da u Bosni veruju da burek može da bude samo sa mesom, ali je poznato i da Bosanci imaju odličan smisao za humor pa su i sami počeli da zbjaju šale na svoj račun povodom ovog kulinarskog pitanja.

Bosna i Hercegovina ima da odigra još jedan meč koji za zmajeve IVajla Peteva nemaju takmičarski značaj, jer Srnogorcima sada beže nedostižna četiri boda, ali može da ima značaj za njihovog protivnika Rumuniju koja sa Finskom odlučuju o borbi za opstanak u Diviziji b.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)