PETRIĆ O ŠAMPIONSKOJ TRCI: Titule se ne odričemo

V. N.

23. 09. 2022. u 09:08

USPEO je Gordan Petrić da pokrene "parni valjak" posle sporog i lošeg početka sezone.

ПЕТРИЋ О ШАМПИОНСКОЈ ТРЦИ: Титуле се не одричемо

FOTO: FK Partizan

Od dolaska nekadašnjeg štopera na mesto trenera, Partizan je ušao u seriju dobrih rezultata, stabilizovao se u Superligi i Ligi konferencija, ali daleko je Petrić od završenog posla.

U razgovoru za Tanjug, poručio je da veruje da će ekipa nastaviti u istom ritmu posle pauze, ali i da se o eventualnom osvajanju šampionske titule ne pita samo Partizan, već i Crvena zvezda koja u ovom trenutku ima pet bodova prednosti.

- Navijači Partizana mogu da očekuju da će igrači uvek da pruže maksimum u narednim utakmicama. Sledi naporan raspored četvrtak - nedelja.

Nadam se da će povrede da zaobiđu naše igrače i da će svi biti zdravi. Verujem da ćemo u nastavku sezone igrati kao na poslednjih par utakmica. Ali ima dosta da se igra. Očekujem od fudbalera da u datom trenutku daju svoj maksimum na terenu - rekao je Petrić.

Predrag Mijatović je nedavno poručio da veruje da Partizan može do titule.

- Možda je on bio preterano nerealan. Gode te pohvale od ljudi sa kojima sam veliki i iskren prijatelj - kaže Petrić.

- A da li ćemo ove sezone uspeti da osvojimo titulu zavisi od mnogo stvari. Pre svega od nas, ali delimično i od Crvene zvezde, koja je trenutno ispred Partizana. Ako u bilo kom trenutku bude postojala mogućnost da mi preteknemo Zvezdu, to ćemo i učiniti. Do kraja prvenstva biće odigrana i dva derbija sa Zvezdom, pa ćemo videti. Ko bude bolji on će i da pobedi, biće prvi i iskoristiće mogućnost da se naredne sezone direktno plasira u Ligu šampiona. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRANSFER BOMBA U ITALIJI?! Roma zainteresovana za napadača Juventusa