KAŽNJEN SUDIJA ZBOG "VAR-A ZA SIROTINJU": Legenda Srbije i engleskog fudbala mu pružio podršku (FOTO)

Novosti online

17. 09. 2022. u 16:06

SUDIJSKA komisija bila je nemilosrdna prema sudiji Stefanu Lazareviću koji je na društvenim mrežama postao hit zbog neobične odluke.

КАЖЊЕН СУДИЈА ЗБОГ ВАР-А ЗА СИРОТИЊУ: Легенда Србије и енглеског фудбала му пружио подршку (ФОТО)

Foto: Printskrin/Twitter/@Pluton45873221

Naime, u 90. minutu pri rezultatu 1:1 tim Popovića je postigao gol, glavni arbitar koji je imao samo jednog pomoćnika je poništio pogodak zbog ofajsda. Ipak, tu je tek počela da se odvija priča koja je nasmejala mnoge.


Kao požar se društvenim mrežama proširio snimak mladog sudije na Međuopštinskoj ligi koji je preko telefonskog snimka proverio "VAR" i preinačio svoju odluku.

Ubrzo su krenule da se zbijaju šale za upotrebu VAR tehnologije u beton ligi, a ekspresno je i mladi arbitar skinut sa sudijske liste.

Stefan Lazarević je na društvenim mrežama podelio poruke podrške koje mu stižu sa svih strana, a najzvučnija je od fudbalera Rome, nekadašnjeg igrača Mančester junajteda i Čelsija - Nemanje Matića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

Podsetimo, sudija Lazarević je meč sudio bez pomoćnika, a njegova odluka da snimak proveri i promeni odluku na najbolji način oslikava da je želeo da sve prođe u najboljem redu.

FOTO: Printskrin/Instagram/FTBL.Serbia

Hoće li mu meč Vrnjci - Apolon biti poslednji u karijeri ili će Disciplinska komisija promeniti odluku pokazaće dani pred nama.

BONUS VIDEO: Milojević: Postali smo tim

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni