FERENCVAROŠ GAZDUJE U ZVEZDINOJ GRUPI: Šampion Mađarske se nešali, pao i Monako (VIDEO)

Č. V.

15. 09. 2022. u 21:20

FERENCVAROŠ je pokazao koliko je kvalitetan. Šampion Mađarske je u prvom kolu Lige Evrope salvadao Trabzon, a sada je ceo plen ode iz Kneževine, pošto je pobedio Monako sa 1:0.

ФЕРЕНЦВАРОШ ГАЗДУЈЕ У ЗВЕЗДИНОЈ ГРУПИ: Шампион Мађарске се нешали, пао и Монако (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

"Fradi" su sada jedini tim u grupi H u kojoj se nalazi i Crvena zvezda sa maksimalnim učinkom i već na startu takmičenja su pokazali da se radi o sjajnoj ekipi.

Odlučujući trenutak utakmice na stadionu "Luj drugi" dogodio se u 79. minutu kada je Balint Vešei iskoristio asistenciju Adame Traorea i doveo svoju ekipu do prednosti.

Treba spomenuti da je Ferencvaroš postigao jedan gol i uprvom poluvremenu, ali je pogodak Tokmaka Nguena poništen nakon gledanja VAR-a.

Šampion Mađarske je sada lider grupe H sa šest bodova, Monako i Trabzon imaju po tri, a Crvena zvezda je trenutno bez bodova.

 

BONUS VIDEO: Prepucavanje navijača Trabzona i Zvezde

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28 >> 13:08

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov