"NOVAC NE MOŽE DA KUPI SVE": Zbog Mihajlovića je odbio ponudu Bolonje

Novosti online

09. 09. 2022. u 13:32

Supruga Siniše Mihajlovića potvrdila je pisanja italijanskih medija da je Roberto de Zerbi odbio da nasledi srpskog trenera u Bolonji iz poštovanja prema situaciji u kojoj se nalazi.

НОВАЦ НЕ МОЖЕ ДА КУПИ СВЕ: Због Михајловића је одбио понуду Болоње

Foto: Printskrin Youtube/Crvena zvezda

Sve je iznenadila odluka Roberta de Zerbija nakon što mu je ponuđeno mesto trenera kluba Bolonja.

- Voleo bih da budem trener Bolonje, ali ne mogu da prihvatim ponudu zbog Siniše.

Između De Zerbija i Mihajlovića ne postoji neki poseban odnos, naime, njih dvojica se jedva poznaju, nisu prijatelji niti se viđaju, čak ni kao poznanici.

Mediji u Italiji komentarišu da je bivši trener Sasuola doneo ljudsku odluku. Jednostavno nije mogao da zameni trenera koji bije bitku mnogo veću od fudbalskih utakmica: onu protiv leukemije. A supruga Siniše Mihajlovića je oduševljena ovim potezom italijanskog stručnjaka.

- Dva velika čoveka, nadam se da će mladi naučiti nešto od ova dva velikana - napisala je Arijana dodavši fotografiju Mihajlovića i De Zerbija na kojoj se smeju, a na kojoj stoji navodni citat De Zerbijevih reči - "Voleo bih, ali ne mogu to da uradim posle Siniše. Novac ne može da kupi sve", bile su navodne reči nekadašnjeg trenera Sasusola upravi Bolonje.

Potez Bolonje da smeni Mihajlovića usred njegove druge borbe s leukemijom u poslednje tri godine naišao je na osude italijanske javnosti. Mihajloviću je bolest bila dijagnostikovana u leto 2019. godine i uspeo je da je pobedi, ali se ona vratila u martu ove godine.

- Miha je tada počeo sa novim ciklusom lečenja, a posle samo pet kola u novoj sezoni, predsednik Džoi Saputo je rešio da ga smeni. Kako je rekao, bila je to najteža odluka koju je doneo otkako je na čelu Bolonje...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)