SINIŠA MIHAJLOVIĆ JE TRPEO VELIKI PRITISAK: Poznati svi detalji, Italijani mu doneli otkaz na kućni prag, on odlučno rekao - "Ne!"

Novosti online

06. 09. 2022. u 18:35

SRPSKI trener Siniša Mihajlović danas je zvanično razrešen sa dužnosti na mestu trenera fudbalskog kluba Bolonja, a nedugo zatim mediji u Italiji obelodanili su i kako je do prekida saradnje došlo.

СИНИША МИХАЈЛОВИЋ ЈЕ ТРПЕО ВЕЛИКИ ПРИТИСАК: Познати сви детаљи, Италијани му донели отказ на кућни праг, он одлучно рекао - Не!

Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Naime, List "Gazeta delo sport" javlja da se sve odigralo u Mihajlovićevoj kući u Rimu, a da su rastanku prisustvovali izvršni direktor italijanskog kluba - Klaudio Fenuči, tehnički direktor Đovani Sartori i Marko Di Vajio, sportski direktor.

Ova mala delegacija Bolonje imala je misiju da izvrši pritisak i ubedi srpskog stratega da sam podnese ostavku, ali je popularni "Miha" bio odlučan u nameri da ostane na kormilu kluba sa severa Italije, sa kojim je tokom minulog perioda razvio posebno strastven odnos.

Međutim, kako nisu uspeli u nameri, čelnici Bolonje su se tada odlučila da jednostrano raskinu ugovor koji bi istekao sledećeg juna. Na taj način je završena Mihajlovićeva bajka na stadionu "Renato Delara", čija je prva stranica ispisana u januaru 2019. godine.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao