BEZ MILOSTI ZA SRBINA: Siniša Mihajlović dobio otkaz, Italijani baš kratko pamte...

Novosti online

06. 09. 2022. u 16:39

MODERAN fudbal je često surov, a potvrda toga koliko malo je dovoljno da se zaboravi ono što ste učinili za klub, grad, regiju došla je danas iz Italije.

БЕЗ МИЛОСТИ ЗА СРБИНА: Синиша Михајловић добио отказ, Италијани баш кратко памте...

Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Naime, srpski fudbalski strateg Siniša Mihajlović neće više sa klupe predvoditi Bolonju, prenose gotovo svi mediji na "čizmi".

On je tako postao prvi trener koji je smenjen u italijanskoj Seriji A ove sezone, nakon što je njegov tim u prvih pet mečeva osvojio samo tri boda.

Popularni "Miha" bio je trener Bolonje od 2019. godine, a u toj sezoni imao je impresivan učinak, u 17 mečeva na klupi tima sa severa Italije sakupio je 30 bodova, čime je sačuvao ekipu u Seriji A i dobio novi ugovor.

Nažalost, tog leta je Siniša Mihajlović ušao je u najveću životnu borbu i objavio da boluje od leukemije. Bio je posvećen ekipi uprkos stalnim odlascima na preglede.

FOTO: Printskrin/Instagram/ariannamihajlovic

Ovo leto proveo je na hemioterapijama, pa tako nije mogao da odradi pripreme sa ekipom, ali je svaki slobodan trenutak koristio da bude uz tim.

Fudbalski klub Bolonja bi uskoro trebalo da izađe u javnost i obrazloži odluku o smeni Siniše Mihajlovića, kao i da obelodani ko će zameniti Srbina na klupi tima iz pokrajine Emilija-Romanja.

Kao glavni kandidati Mihajlovićevog naslednika spominju se Roberto De Zerbi, Klaudio Ranijeri i Tijago Mota.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)