TURCI OVO NE PRAŠTAJU: Velika nada Čelsija će postati najomraženija ličnost u Istanbulu (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2022. u 18:13

TURCI ovakve stvari ne praštaju.

ТУРЦИ ОВО НЕ ПРАШТАЈУ: Велика нада Челсија ће постати најомраженија личност у Истанбулу (ВИДЕО)

Profimedia

Belgijski fudbaler Miši Batšuaji novi je igrač Fenerbahčea, saopštio je danas klub iz Istanbula. Sve ovo prošlo bi kao još jedna vest o zvučnom imenu koje stiže u redove turskog giganta, da momak od koga se mnogo očekivalo nije prethodne godine nosio dres velikog rivala Bešiktaša. 

- Naš klub je postigao dogovor o transferu Batšuaija - navodi se na Tviter nalogu istanbulskog kluba, bez detalja ugovora.

Dosadašnji golgeter Čelsija prošle sezone bio je pozajmljen Bešiktašu, a znajući kako su strastveni navijači u Turskoj sledi mu sigurno pravi pakao za vreme bivstvovanja na Bosforu. 

U dosadašnjoj karijeri 28-godišnji igrač nastupao je za Standard iz Liježa i Marsej, pre nego što je 2016. godine prešao u Čelsi.

Za vreme ugovora sa londonskim klubom pet puta je bio na pozajmicama u Borusiji Dortmund, Valensiji, dva puta, potom u Kristal Palasu i Bešiktašu, gde je prošle sezone postigao 14 golova.

Reprezentativac Belgije u letnjem prelaznom roku trebalo je da pojača Notingem Forest, ali taj transfer nije završen na vreme.

BONUS VIDEO: Ovako se Pešićevi "orlovi" spremaju za Mundobasket

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima