"TAMO, VAMO!" Trener Zvezde Miloš Milojević o 168. večitom derbiju: Onaj penal...

A. I.

31. 08. 2022. u 22:15

FUDBALERI Partizana i Crvene zvezde u 168. večitom derbiju odigrali su bez pobednika (1:1) pred oko 17.000 navijača u Humskoj u okviru 9. kola Mocart bet Superlige Srbije.

ТАМО, ВАМО! Тренер Звезде Милош Милојевић о 168. вечитом дербију: Онај пенал...

FOTO: M. Vukadinović

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević nakon meča izneo je prve utiske o duelu na Stadionu Partizana.

- Dobro smo ušli u duel. Kontrolisali smo utakmicu, posebno do gola. Posle smo malo, da kažem, nesvesno stali, nesvesno smo pustili kontrolu Partizanu bez razloga. Ima tu i faktora protivnika i drugih faktora, međutim, taj penal nas je presekao, pokušavali smo, ne mogu momcima da zamerim, da se vratimo i opet nametnemo tempo. Međutim, falilo nam je malo kvaliteta u tom zadnjem pasu. Malo sinhronizovani dolasci i neki da kažem, principi uigranosti i to je sve rezultovalo time da se utakmica završi 1:1.

Potom je govorio o izmenama.

- Trebala nam je nova energija, igrači da trče više, jer je utakmica otišla u pravcu da se igra malo više u tranziciji, tamo, 'vamo. To je nešto što nam je trebalo, to je razlog ulaska Gobeljića i Kingsija, u globalu sam zadovoljan pristupom igrača, trebalo nam je malo više agresivnosti da bismo dobili na ovom stadionu,  rekao je Milojević.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)