RONALDO JE KAO DETE: Scena sa Riom Ferdinandom zbog koje će mnogi promeniti mišljenje o Portugalcu (VIDEO)

Novosti online

27. 08. 2022. u 15:48

KRISTIJANO Ronaldo trenutno ne igra onoliko koliko bi želeo. Portugalski fudbaler se kasno vratio sa odmora iz njemu poznatih razloga i samim tim bio je na klupi u prvoj utakmici sezone protiv Brajtona.

РОНАЛДО ЈЕ КАО ДЕТЕ: Сцена са Риом Фердинандом због које ће многи променити мишљење о Португалцу (ВИДЕО)

Tanjug/AP

U drugom kolu protiv Brentforda jedan od najpoznatijih fudbaler današnjice se našao u startnoj postavi ali nije imao nikakvog uticaja na igru svog tima jer je Junajted doživeo debakl od 4:0.


Ronaldo se vratio na klupu protiv Liverpula početkom sedmice, dok i u današnjem susretu protiv Sautemptona nije počeo kao starter.

Bilo je mnogo izveštaja u poslednjih nekoliko meseci da je Ronaldo nezadovoljan u Junajtedu i da želi da odei. Najnovnije glasine su vezane za potencijalni transfer u Sporting iz Lisabona.

Međutim, na zagrevanju uoči meča protiv Sautemptona on uopšte nije delovao kao nezadovoljan pa je tako odlučio da se našali sa svojim bivšim saigračem Riom Ferdinandom.

 

 

Naime, Ronaldo je uzeo bocu s vodom i poprskao nekadašnjeg engleskog defanzivca koji se potom žalio kako mu je mokra obuća.

Mnogi na njega gledaju kao bahatog i sebičnog fudbalera koji se voli hvaliti luksuzom, ali ova situacija potvrđuje suprotno.


Mančester junajted je slavio protiv Sautemptona rezultatom 1:0, a Portugalac je ušao u 68. minutu igre i nije zabeležio gol ili asistenciju.

BONUS VIDEO: Navijači Partizana na Malti
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)