KRITIKE NA RAČUN DUŠANA VLAHOVIĆA: Trener Juventusa je zamerio jednu stvar Srbinu

Novosti online

23. 08. 2022. u 10:22

Juventus je u jučerašnjoj utakmici drugog kola Serije A remizirao sa Sampdorijom bez pogodaka, a Masimilijano Alegri bio je razočaran zbog dva izgubljena boda.

КРИТИКЕ НА РАЧУН ДУШАНА ВЛАХОВИЋА: Тренер Јувентуса је замерио једну ствар Србину

FOTO: Tanjug/AP

Filip Kostić je igrao u prvih 11 zajedno sa Dušanom Vlahovićem, ali crno-beli iz Torina nisu uspeli da zatresu mrežu gola Sampdorije i kući su se vratili sa samo jednim bodom.

Nakon „kiksa“ svoje prve utiske izneo je i šef stručnog štaba Juventusa Masimilijano Alegri.

- Imamo dva meča u kojima smo sačuvali mrežu ove sezne. Sampdorija je igrala odlično u prvom poluvremenu, mi smo imali veliku šansu na kraju, ali ne smemo da odustanemo. To se desilo i protiv Sasuola, trčali smo unazad, šteta jer smo ispustili dva boda - započeo je Masimilijano Alegri, a zatim je kritikovao srpskog reprezentativca.

FOTO: AP

 

- Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu. Dušan je bio bolji u drugom i samo mora da bude malo mirniji kada mu dođe lopta - rekao je trener Juventusa, koji je istakao da njegovom timu fale Pol Pogba i Federiko Kijeza, a u njima vidi glavne adute za osvajanje Skudeta.

BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!