HAOS U IZRAELU ZBOG ZVEZDE: Reagovao i ministar, napravljen presedan, samo je jedan čovek besan

Novosti online

19. 08. 2022. u 12:07

Makabi je uoči meča sa Crvenom zvezdom u Haifi "zagrmeo" zbog toga što njihove prvenstvene utakmice pred duele u Evropi nisu bile odlagane, pa je posle velike bure u tamošnjoj javnosti morao da interveniše i ministar sporta i na njegovu inicijativu je napravljen presedan.

ХАОС У ИЗРАЕЛУ ЗБОГ ЗВЕЗДЕ: Реаговао и министар, направљен преседан, само је један човек бесан

FOTO: EPA

Tako će Makabi Haifa odmoriti uoči revanša sa Crvenom zvezdom u Beogradu pošto je meč sa Bnei Sahinom ipak odložen. Zbog toga je nastao totalni haos.

Prvi čovek Bnei Sahina, nesuđenog rivala Makabija ove subote, jedini je član Premijer lige Izraela koji se protivio odlaganju utakmice.

- Kada smo mi tražili da meč sa Mekabi Netanjom bude odložen jer je ceo tim bio zaražen korona virusom, nisu se složili i onda smo primili sedam golova sa rezervama - istakao je jedan član Bnei Sahina.

Iz Bnei Sahina tvrde da su bili pod velikim pritiskom i da je ovakva odluka morala da bude doneta ranije, a ne dva dana uoči utakmice.

BONUS VIDEO:  POBEDNIČKA PARADA "KRALjEVA": Fudbaleri Reala na ulicama Madrida proslavili 14. titulu prvaka Evrope

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (1)

NIS i KK Partizan obezbedili zimsku opremu za 600 dece