TOTALNA LUDNICA U DERBIJU LONDONA: Strasti kakve Premijer liga nije videla! Tuhel i Konte u klinču (VIDEO)

Novosti online

14. 08. 2022. u 19:54

FUDBALERI Čelsija i Totenhema odigrali su neverovatan londonski derbi, a posle prave fudbalske bure konačan rezultat bio je 2:2.

ТОТАЛНА ЛУДНИЦА У ДЕРБИЈУ ЛОНДОНА: Страсти какве Премијер лига није видела! Тухел и Конте у клинчу (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Sve je počelo golom u 19 minutu za Čelsi. Mark Kukurelja najnovija akvizicija plavaca centrirao je u šesnaesterac iz kornera, a loptu je strašnim volejem zakucao takođe čovek koji je ovog leta došao na Stamofrd bridž - Kalidu Kulibali.

Totenhem nije postojao na terenu sve do 68. minuta, kada je očigledan faul na Kaiu Havercu, glavni sudija meča propustio da dosudi, dozvolio da se igra nastavi, a samo 30 sekundi kasnije usledio je topovski udar Pjer Emila Hojbjerga i pevci su stigli do izjednačenja. 

Tomas Tuhel i Antonio Konte, potom su se našli u klinču, i samo zahvaljujući reakciji stručnih štabova dveju ekipa sprečen je sukob dva temperamenta stratega.

A onda, Ris Džejms donosi novu prednost Čelsiju, Tuhel je potom demonstrativno protrčao pored Italijana i dodatno navukao gnev na sebe.

Sve je kulminiralo nakon što je Hari Kejn u 96. minutu nakon kornera Ivana Perišića doneo erupciju oduševljenja gostujućim navijačima. 

Sudija je ubrzo svirao kraj, a onda je nastao totalni haos na stadionu Stamford bridž. Tomas Tuhel i Konte su krenuli da se rukuju, ali posle svega, ni to nije moglo da prođe bez incidenta.

Krenuo je novi sukob trenera, a onda su nastala još haotičnija dešavnja, kada su učešće uzele celokupne klupe i igrački kadrovi dva velika londonska rivala, pa pogledajte kako je sve to izgledalo.

BONUS VIDEO: DIBALA GROZNICA: Spektakularan doček za novog fudbalera Rome

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda