BIVŠI REPREZENTATIVAC PRETUKAO RADNIKA PUMPE! Nije hteo da ga pusti u kockarnicu, a onda je krenuo haos (VIDEO)

Novosti online

14. 08. 2022. u 08:43

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Petar Jelić (35) izazvao je incident na benzinskoj pumpi na magistralnom putu Modriča - Šamac.

БИВШИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ПРЕТУКАО РАДНИКА ПУМПЕ! Није хтео да га пусти у коцкарницу, а онда је кренуо хаос (ВИДЕО)

Foto: M.Vukadinović

Jelić je prvo verbalno, a zatim fizički napao radnika pumpe Jovana Borojevića, koji mu nije dozvolio da nakon isteka radnog vremena uđe u kockarnicu koja je u sklopu objekta.

Marjanović i Jelić su bacali petarde, a bilo i onih koji su davali po 9 komada! (VIDEO)

U razgovoru za BN televiziju napadnuti radnik je saopštio šta se izdešavalo. Bahatost i bezobrazluk nekadašnjeg fudbalera, a danas političara i člana SNSD-a prešla je sve granice.

- Zamolio sam ga fino, ljudski, ali on je nazvao gazdu pumpe da dobije dozvolu. Da li je dobio ne znam. U jednom trenutku mi je telefon ponudio da ja razgovaram sa gazdom, ja sam odbio i nisam mu dao da uđe. - Počinje ispovest Borojević i nastavlja.

Foto: M.Vukadinović

 

- On je zatim završio razgovor, uputio mi je psovke, opsovao mi majku i poručio je da će me polomiti. Ušao je u pult, hvatao me za majicu i udario me šamarom.

- Uspeo sam da nazovem policiju, on mi je sa leđa došao i gurnuo me. Nastavljeno je naguravanje i ubeđivanje da je radno vreme završeno, a ja sam zatražio pomoć od policije koju sam uspeo da kontaktiram.

Uprkos činjenici da je policija pozvana, bahati Jelić se nije zaustavljao.

- On je ponovo počeo da me udara, hvatao me prstima za lice, ogrebao me, imam te dve manje ogrebotine, rekao je napadnuti radnik.

Policija je reagovala i sačinila je zapisnik o dešavanjima i videćemo hoće li protiv nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine biti pokrenut postupak.

Podsetimo, Petar Jelić je nekadašnji fudbaler Modriče odakle je i izborio nastup u nacionalnom timu BiH.

U karijeri je danas 35-godišnji Jelić bio član Nurnberga, CZ Jene, OFK Beograda, Rada, Volge, Dinamo Tbilisija, Novog Pazara i kineskog Guangdonga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

TATA PONOSAN: Ćerka legendarnog folkera postala šampion sveta: To mi je najvažnije trenutno!