LEŠIĆEV OTAC PRETIO PIŠTOLJEM? Oglasila se hrvatska policija - šamarana devojčica (13), policajac suspendovan, svima krivične, sem Savi

Jurica KERBLER, dopisnik "Večernjih novosti" - ZAGREB

09. 08. 2022. u 23:18

POSLE ncidenta u Kninu, u kome je učestvovao i srpski košarkaš Sava Lešić, hrvatska policija izdala je detaljno saopštenje.

ЛЕШИЋЕВ ОТАЦ ПРЕТИО ПИШТОЉЕМ? Огласила се хрватска полиција - шамарана девојчица (13), полицајац суспендован, свима кривичне, сем Сави

Foto: Shutterstock

U saopštenju se navodi da su krivično prijavljeni Dragan Lešić, Savin brat, zbog nanošenja teške telesne povrede vojnom licu, supruga košarkaša zbog nanošenja lakše telesne povrede 13-godišnjoj Kninjanki i otac Lešićevih zbog pretnji pištoljem. Krivčna prijava sledi i kninskom policajacu koji je van službe posle saobraćajnog incidenta pretio Lešićevima, a policija ga je suspendovala do daljeg. Sava Lešić je samo prekršajno prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira.

- Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 8. avgusta oko 19.40 časova na putu Šibenik-Knin došlo do nesuglasica u saobraćaju, a nakon što su se oba vozača vozila zaustavila, došlo je do obostranog vređanja između 36-godišnjakinje i maloletne osobe, a tom prilikom je 36-godišnjakinja ošamarila maloletnu osobu i kasnije su konstatovane lakše telesne povrede.

Nakon tog događaja, oko 20.40, otac maloletne osobe je sa 27-godišnjakom, došao je u mesto Ramljane Donje, u dvorište kuće 65-godišnjakinje (majke Save Lekića), gde su se još nalazili 69-godišnjak (otac Save Lekića), 37-godišnjak i 34-godišnjak (Sava i Dragan) . Po dolasku u dvorište sumnja se da je osumnjičeni 53-godišnjak (policajac, otac devojčice) pretioe 65-godišnjakinji i njenom 69-godišnjem suprugu, pa je odgurnuo 65-godišnjakinju koja je pala i zadobila lakše telesne ozlede, saopštila je policija.

Policija tvrdi da je nakon toga došlo do verbalnog sukoba nakon kojeg je povređen sin kninskog policajca. Policija nije saopštila detalje kako je zadobio povrede, dok mediji tvrde da je napadnut čekićem i letvom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri