BRUTALNA TUČA U KAFANI KOD SMEDEREVSKE PALANKE: Maltretirali vlasnicu i goste, ubadali se šrafcigerom i udarali francuskim ključem

Novosti online

08. 08. 2022. u 19:14

POLICIJA u Smederevskoj Palanci, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikoj Plani, brzim i efikasnim radom, uhapsili su N. S. (25), N. P. (26) i N. I. (26), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

БРУТАЛНА ТУЧА У КАФАНИ КОД СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ: Малтретирали власницу и госте, убадали се шрафцигером и ударали француским кључем

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Oni se sumnjiče da su noćas, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini Smederevske Palanke tukli vlasnicu lokala i tri gosta, a N. S. i da je jednog od gostiju ubo u leđa šrafcigerom, dok je N. P. gostima zadao više udaraca ključem za montiranje točkova, saopštio je MUP.

Takođe, njih dvojica su, kako se sumnja, od jednog gosta zahtevali novac kako ga više ne bi tukli, pa se terete i za krivično delo iznuda u pokušaju.

Trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: MESTO UBISTVA U STEPOJEVCU - Nakon svađe izašao iz kola i pesnicom udario čoveka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)