NAKON susreta Partizana i AEK-a u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, bivši reprezentativac Srbije i član Crvene zvezde, a sada igrač Kiprana - Nenad Tomović, napao je jednog od fotoreportera na stadionu u Humskoj.

Pp

12.08.2022. 02:13

Što ne napišete da mu je taj vaš kolega celu utakmicu psovao cigansku majku i vredjao decu, pa je zato popio patos...? Budite profesionalni.

Dejan

12.08.2022. 05:32

Da smo drzava,policija bi ga uhapsila kaosvakoga ko nekoga napadne..na zalost mi amo krs..treba da ga tuzi i odere za pare govno jedno. Kakockazu,kroz nasu drzavu prolaze sa pasosima Kosova..samo plate fine pare" za potvrdu"..sve se moze ovde tako i da lupis coveka bez kazne..samo ako nisi sirotinja

Peki

12.08.2022. 10:20

Da ima reda taj "fotoreporter" bi osto bez akreditacje i mogcnosti da nadje pored terena.Mozda mogu da razumem kada rulja vredja sportiste, ali covek kome je zanimanje fotoreporter da se tako ponasa je nedopustivo. Da li ce ga neko kazniti u redakciji za takvo ponasnje. Ako ste objavili sta je ucinio Tomovic, dajte i ime fotoreportera koji ga je vredjao pa da ljudi znaju ko je ta spodoba!