MURINJO DOŠAO GLAVE TRENERU LUDOGORECA? Čeka ga žestoka kazna, sve zbog jednog gesta u Zagrebu (VIDEO)

Novosti online

11. 08. 2022. u 21:17

TRENER Ludogoreca Ante Šimundža mogao bi da se suoči sa ozbiljnom kaznom zbog gesta tokom utakmice protiv Dinama u Zagrebu.

МУРИЊО ДОШАО ГЛАВЕ ТРЕНЕРУ ЛУДОГОРЕЦА? Чека га жестока казна, све због једног геста у Загребу (ВИДЕО)

FOTO: EPA

U završnici meča viđen je veliki skandal. Trener bugarskog tima Ante Šimundža gestikulirao je vezanim rukama nakon crvenog kartona.

Naime, vezane ruke simbol su korupcije sudija i UEFA. Trener je svojevremeno pre desetak godina pokrenuo Žoze Murinjo, a slovenački trener je u afektu odlučio da ga ponovi i jasno stavi do znanja šta misli o odlukama sudija tokom meča.

Murinjo je tada dobio tri utakmice suspenzije i kaznu od 40 hiljada eura, a pitanje je kako će Šimundža proći nakon svog ispada!  

Podsetimo, viđena je turbulentna završnica meča. Uz šest šest golova viđeno je i tri penala, devet žutih i čak četiri crvena kartona. Ludogorec je utakmicu završio sa tri igrača manje što se nikako nije svidelo Bugarima...

Dinamo je u Zagrebu uspeo da slavili sa 4:2 i tako se plasira u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. Modrima na putu ka eliti stoji samo Bodo Glimt koji je bez problema uspeo da izađe na kraj sa Žaligirsom! 

BONUS VIDEO: Piksi dobitnik zlatne povelje FS Republike Srpske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati