KANGVA IMA PORUKU ZA DELIJE: "Neću se zaustaviti"

Đ. SAMOILOVIĆ

05. 08. 2022. u 22:23

KAKAV je fudbalski život kada se dovedu dobra pojačanja, ovih dana najbolje se vidi na primeru Crvene zvezde.

КАНГВА ИМА ПОРУКУ ЗА ДЕЛИЈЕ: Нећу се зауставити

FOTO: M. Vukadinović

Osman Bukari je zapalio maštu probirljive publike het-trikom i asitencijom protiv Pjunika (5:0), a ništa manje pohvala nije dobio ni Kings Kangva, koji pleni energijom i harizmom otkako je obukao crveno-beli dres početkom leta. Utisak je da vezista iz Zambije trči kao da je na baterije, uspeva da pokrije svaki deo terena.

Međutim, Kangva nema nameru da tapka u mestu i spava na lovorikama, želi još bolje partije koje bi krunisao plasmanom u LŠ.

- Zadovoljan sam pre svega kako smo kao ekipa izgledali, brzo smo se uigrali, odlično se razumemo na terenu. Mogu da budem zadovoljan svojim izdanjem, ali se tu neću zaustaviti, uvek ima prostora za napredak, tek sam stigao u klub. Navijači mogu da očekuju od mene u narednom periodu još bolja izdanja - istakao je Zambijac za klupski sajt.

U saglasju je Kangva i sa ostatkom kluba. Uprkos ubedljivoj pobedi u prvom meču nad Pjunikom, u Jermeniju se neće ići turistički.

- Odlično smo počeli kvalifikacije. Utakmica nije bila nimalo laka, iako rezultat drugačije govori. Morali smo dosta da se potrudimo i kao što Mister kaže oznojimo kako bismo ubedljivim rezultatom slavili. Imamo veliku prednost, ali nema opuštanja. Sigurno se ekipa Pjunika neće predati na samom početku, međutim imamo veliku prednost - podvukao je 23-godišnji Kangva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri