STRAHOVLADA NA PARKU PRINČEVA: Straže ispred disko klubova za Nejmara, Mesija i Mbapea

Đ. S

05. 08. 2022. u 21:00

NOVA čelnička garnitura u PSŽ uvodi "gvozdenu" disciplinu za, neki bi rekli, razmažene megazvezde francuskog kluba.

СТРАХОВЛАДА НА ПАРКУ ПРИНЧЕВА: Страже испред диско клубова за Нејмара, Месија и Мбапеа

Foto: Printskrin Instagram/neymarjr

Trener Kristofer Galtije i direktor Luis Kampos uveli su set pravila za Lea Mesija i drugove koji mora da se poštuje do tančina.

U suprotnom, ko se ogluši o naređenja šefova, može slobodno i da rezerviše slobodan vikend jer ga neće biti na utakmici. Tako je na primer, prisustvo na timskom doručku i ručku pre i posle treninga podvedeno pod obavezno. Ko zakasni ili ne dođe može slobodno da se vrati kući i srazmerno tome računa se da ga neće biti u protokolu za prvi naredni meč.

Takođe, upotreba mobilnih telefona prilikom obroka biće striktno zabranjena, sve u cilju zbližavanja i ostvarivanja ličnih konekcija među saigračima.

- Nijedan igrač nije iznad tima. Ko bude iskakao iz šablona, dobiće dozvolu da ide - poručio je nedavno Galtije koji je do skora važio za anonimnog trenera, a sada ima zadatak da u red dovede neke od najvećih imena svetskog fudbala.

Da je era "šljokica i reflektora" kako je to nazvao predsednik Naser el Kelaifi gotova, govori i činjenica da će noćni izlasci po klubovima, po čemu prednjači Nejmar, takođe biti zabranjeni.

Francuski mediji navode čak i da je Kampos kontaktirao sa vlasnicima disko klubova i zatražio da ga alarmiraju ukoliko se neko od prvotimaca pojavi unutra. Neki idu i dotle da Portugalac planira i da stacionira "patrole" u poznatim pariskim mestima za provod kako se nikom od momaka sa "Parka prinčeva" ne bi omaklo ludo i nezaboravno zezanje u jeku sezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati