"BIĆEMO JOŠ BOLJI" Fudbaleri Vojvodine imaju nestvarnu odbranu na početku prvenstva Srbije

S. B.

05. 08. 2022. u 11:11

SJAJAN, gotovo besprekoran start, obeležen sa tri trijumfa i remijem, uz sve to bez primljenog pogotka, a postignutih sedam, potvrda su visokih ambicija fudbalera Vojvodine u šampionatu koji se tek zahuktava.

БИЋЕМО ЈОШ БОЉИ Фудбалери Војводине имају нестварну одбрану на почетку првенства Србије

FOTO: FK Vojvodina

To ne krije ni Milan Rastavac, strateg Novosađana, koji, međutim, ističe da se ekipa ne zanosi početnim uspesima, već da čvrsto stoji na zemlji.

Novosađani, takođe, imaju odličnu podršku sa tribina i za razliku od nekoliko prethodnih sezona, prosek po meču je više od 5.000 navijača, a u svečanoj loži "Karađorđa", pozitivne vibracije na travnati deo šalje i kompletna uprava kao i klupske legende.

- Istina je, ambicije su nam visoke i to smo nagovestili na terenu - kaže Rastavac. - Takođe, jasno je svima da smo tri utamice odigrali na našem "Karađorđu" i to sa rivalima kojima pripadaju sredina tabele, što govori da smo dobro krenuli, ali i da je pred nama još mnogo posla.

Strateg novosadskog, najstarijeg superligaša, takođe ističe da u njegovoj ekipi ima još prostora za napredak, što označava kao veoma bitan deo u tek započetoj priči.

- Najvažnije je da ekipa može još da napreduje i znam u kojim segmentima, a cilj je da taj, željeni nivo igre dostignemo. U narednih nekoliko kola imamo, navodno, "laganije" rivale, kod kojih se nikad ne zna kada će da se pokažu u punom sjaju i snazi. Zato ne želimo da se bavimo kalkulacijama i da pretpostavljamo na kom su nivou naši suparnici. Nismo opterećeni rivalima jer je važnije da vodimo računa o našem nivou igre. Nismo još blizu onoga čemu težimo, ali je bitno da smo na dobrom putu - ocenio je Rastavac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEVERKUZEN NASTAVIO DA PIŠE ISTORIJU: Farmaceuti oborili neverovatan rekord