SA PIKSIJEM DO PROLASKA: Selektor na Čairu gleda meč Radničkog i Gzire

Novosti online

28. 07. 2022. u 11:00

OPEKLO je vrelo malteško sunce fudbalere Radničkog iz Niša prošlog četvrtka, ali ne u tolikoj meri da sagore i strahuju za prolaz u treće kolo kvalifikacija za plasman u Ligu konferencija.

СА ПИКСИЈЕМ ДО ПРОЛАСКА: Селектор на Чаиру гледа меч Радничког и Гзире

Foto arhiva VN

Remi sa Gzirom (2:2) u prvom meču ostavio je dosta prostora Nišlijama za popravni danas (19.00) na "Čairu", gde će ih sa tribina bodriti selektor Srbije Dragan Stojković, inače i sam bivši prvotimac kluba sa juga.

Da li će Piksijevo prisustvo biti i talično, znaće se večeras negde oko devet sati uveče, ali svakako može da bude vetar u leđa izabranicima Tomislava Sivića. Sa Gzirom su već jednom igrali, pre četiri godine u kvalifikacijama za Ligu Evrope, i tada sa dve pobede (1:0, 4:0) uspeli da obezbede prolaz.

Bilo bi dobro kako za Radnički, tako i za koeficijent naše lige da taj uspeh ponove. Ako se to obistini, u trećoj rundi Nišlije očekuje dvomeč sa austrijskim Volfsbergerom.

Takođe, bitna informacija za one koji neće biti na "Čairu" je da će meč biti prenošen na programu RTS, s tim da će prvo poluvreme biti na drugom kanalu te televizije, pa zatim drugo na trećem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024