POZNATA SUDBINA NENADA LALATOVIĆA: Predsednik Borca otkrio šta čeka srpskog trenera

Novosti online

27. 07. 2022. u 13:47

NENAD Lalatović nema mnogo uspeha na klupi Borca iz Banjaluke, a u javnosti se pojavila vest da bi mogao na klupu Novog Pazara uskoro, a demantovao ju je predsednik premijerligaša Bogoljub Zeljković.

ПОЗНАТА СУДБИНА НЕНАДА ЛАЛАТОВИЋА: Председник Борца открио шта чека српског тренера

Foto: N.Paraušić

On je u razgovoru za "ATV" istakao da uprkos lošem početku sezone, Nenad Lalatović ima puno poverenje uprave. Njegovu poziciju nije poljuljalo ni ispadanje iz Lige konferencija od Toršavna sa Farskih ostrva, a ni remi sa Slogom (2:2), odnosno poraz od Sarajeva (3:1).

- Nenad Lalatović, po stoti put to ponavljam, ima punu podršku klupskog rukovodstva, a i on sam ima veliku želju da nastavi sa radom u FK Borac. Nenad ostaje šef stručnog štaba našeg kluba i ne ide ni u Novi Pazar, niti u bilo koji drugi klub. Minulih dana uopšte nije bilo govora o njegovom odlasku, niti se razmišlja u tom smeru. Svesni smo da sezona nije krenula onako kako smo svi priželjkivali, ali to nam je samo motiv više da pojačamo rad na svim poljima i da se ekipa uzdigne i pokaže sav svoj kvalitet - poručio je Zeljković.

Podsetimo, Lalatović je već podneo ostavku posle remija sa Slogom, ali uprava kluba nije prihvatila istu. U narednom kolu Borac gostuje ekipi Posušja.

BONUS VIDEO:  POBEDNIČKA PARADA "KRALjEVA": Fudbaleri Reala na ulicama Madrida proslavili 14. titulu prvaka Evrope

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!