PARTIZAN SPREMIO POSEBNO IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE: Evo kako možete da osvojite dres crno-belih (FOTO)

Novosti online

27. 07. 2022. u 11:44

FK PARTIZAN nagrađuje srećne kupce sezonskih ulaznica.

ПАРТИЗАН СПРЕМИО ПОСЕБНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЗА НАВИЈАЧЕ: Ево како можете да освојите дрес црно-белих (ФОТО)

FOTO: FK Partizan/ M. Todorović

Crno-beli od 7. jula krenuli su prodaju sezonskih ulaznica, a za najvernije pristalice kluba spremaju crno-beli posebno iznenađenje.

Naime, svi navijači "parnog valjka" koji danas, 27. jula, i u četvrtak, 28. jula, kupe sezonsku ulaznicu za bilo koji sektor stadiona u Humskoj, stiču pravo učešće u nagradnoj igru u kojoj će glavna premija biti dres našeg kluba.

I to ne jedan, nego tri.

- Dakle, sve što je potrebno da se učestvuje u ovoj aktivaciji je da se kupi sezonska ulaznica za tekuću sezonu, bez obzira na to da li se to učini na blagajni stadiona ili preko sajta www.ticketline.rs i automatski se postaje potencijalni dobitnik jednog od tri dresa Partizana. Javno izvlačenje srećnih dobitnika biće obavljeno sledeće nedelje uz direktan prenos na zvaničnom jutjub kanalu kluba. Podsećanja radi, prodaja sezonskih karata se odvija svakog radnog dana i subotom od 10 do 18 časova na blagajni kluba, kao i na prodajnom mestu Tiketlajn šop Novi Beograd – Merkator Centar Beograd (Bulevar umetnosti 4, radno vreme 10.00 – 18.00 svakim danom osim nedelje), odnosno preko sajta www.ticketline.rs. Za vlasnike prošlogodišnjih sezonskih karata, studente, srednjoškolce i pripadnice lepšeg pola omogućeni su popusti, baš kao i za porodični paket (samo za zapad sektor E), navodi se na sajtu Partizana.  

Više informacija možete pronaći na zvaničnoj prezentaciji tima iz Humske.

BONUS VIDEO: Stolica predstavljen u Humskoj 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)