"BEZ NJEGA BIH RADIO U MEKDONALDSU": Ronaldo dobio ponudu za najveći transfer u istoriji fudbala

Novosti online

14. 07. 2022. u 08:55

PORTUGALSKI fudbaler Kristijano Ronaldo želi da napusti Mančester junajted. Interes su pokazali Čelsi, Bajern, Roma, Napoli, a spominjala se i Barselona. Ipak, nijedan od tih klubova ne može mu ponuditi nestvaran ugovor kakav mu se pruža u Saudijskoj Arabiji. Ako ga prihvati, to će biti najveći transfer u istoriji fudbala.

БЕЗ ЊЕГА БИХ РАДИО У МЕКДОНАЛДСУ: Роналдо добио понуду за највећи трансфер у историји фудбала

Foto: Profimedia

Portugalski mediji izveštaju kako je višestrukom osvajaču Zlatne lopte stigla ponuda iz Saudijske Arabije vredna 300 miliona evra. Navodno, neimenovani arapski klub pokušava da uveri Ronalda da potpiše dvogodišnji ugovor.

Junajtedu bi pripalo 30 miliona na ime transfera, Ronaldo bi dobio 250 miliona za dve sezone, dok bi preostalih 20 miliona podelili posrednici u transferu.

Zainteresovanih ima, a on se nada novom pokušaju osvajanja Lige šampiona i tituli u nekoj od jakih evropskih liga. Takođe, on će sledeće godine proslaviti 38. rođendan, a nedavno je obećao i povratak u Sporting, u kojem je započeo karijeru.

- Karijeru ću završiti u Sportingu, moram mu se odužiti igranjem barem jedne sezone. Taj me je klub pronašao kad niko drugi u meni nije video ništa, on je od mene napravio igrača i bez njega bih verovatno radio u Mekdonaldsu - izjavio je Ronaldo.


BONUS VIDEO: Đoković igrao tenis u Visokom
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!