POJAČANJE KOJE NIKO NIJE OČEKIVAO: Barselona bi ovog leta mogla sve da iznenadi

Novosti online

12. 07. 2022. u 14:41

ČELNICI fudbalskog kluba Barselona ovog leta imaju velike planove kada su u pitanju pojačanja, a već su krenuli u realizaciju.

ПОЈАЧАЊЕ КОЈЕ НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Барселона би овог лета могла све да изненади

Foto: AP

Barsa je prošle sedmice predstavila Franka Kesija i Andreasa Kristensena, ali oni su samo početak. Očekuje se uskoro da katalonski tim ozvaniči ostanak Usmana Dembelea, te potpis Rafinje koji dolazi iz Lidsa.

Naravno, prva želja katalonskog kluba i dalje je Robert Levandovski koji je navodno na korak od dolaska na "Kamp nou", pa je ostalo još samo da Barselona i Bajern reše neke sitnice oko transfera.

Međutim, katalonski "Sport" piše da je Barsa odlučna da pokuša dovesti i Bernarda Silvu iz Mančester sitija koji bi sigurno bio veliko pojačanje u veznom redu.

Kako navodi "Sport", u Barseloni imaju i rezervnu opciju ukoliko Silva bude preskup, a to je Nabil Fekir koji već nekoliko sezona nosi dres Betisa. Fekir se i ranije povezivao sa katalonskim klubom, ali nije bilo ozbiljnijih ponuda.

Ipak, čini se da sada nije nemoguće da ovaj Francuz dođe u Barsu, te bi njegov transfer mogao iznositi oko 40 miliona evra ukoliko Katalonci na kraju odluče da ga kupe.

Ovaj 28-godišnjak je već tri sezone član Betisa u koji je stigao iz Liona, a protekle sezone je igrao zaista odlično. Iako ima ugovor do leta 2026. godine, nije nemoguće da napusti klub jer se ponuda španskog velikana ne odbija tako lako.


BONUS VIDEO: Narod oduševljeno dočekao Novaka Đokovića
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)