"NEJMAR NE VOLI DA TRENIRA": PSŽ više ne želi Brazilca, iako će ih to koštati miliona

Novosti online

28. 06. 2022. u 18:36

ŠPANSKI "Mundo deportivo" piše da je fudbalski klub PSŽ rekao Nejmaru (30) kako više ne računa na njega. List "El paisa" takođe potvrđuje informacije da je Brazilac završio svoju epizodu u Parizu.

НЕЈМАР НЕ ВОЛИ ДА ТРЕНИРА: ПСЖ више не жели Бразилца, иако ће их то коштати милиона

Tanjug (Nejmar - PSŽ)

"El Paisa" navodi da je jedan od razloga zbog kog čelnici PSŽ-a žele da se reše Brazilca to što on zabušava na treninzima.


- Nejmar ne voli da trenira. Godinama je igrao s tri ili četiri kilograma viška, ali na terenu je bio najpošteniji jer je najviše trčao i trudio se u obrani - piše u ovom listu, a izvori su ljudi koji su navodno bliski čelnicima sa "Parka prinčeva".

 

FOTO: AP

 

PSŽ je već neko vreme razočaran u Nejmara. Od kada je produžio ugovor 2021. (do 2025. godine), fudbalerov učinak bio je daleko od željenog. Katarski vlasnici više nemaju strpljenja i PSŽ ga se želi rešiti, međutim, njegova velika plata otežava sve.

Španski mediji navode kako su Nejmarov otac i PSŽ dogovorili da će Brazilcu biti isplaćeno sve ono što je predviđeno po ugovoru, koji se automatski obnavlja do 2027. godine. Nejmar bi od francuskog kluba trebao zaraditi 200 miliona evra, odnosno 50 miliona po sezoni.


Parižani rešenje vide u pozajmici. Oni trenutno traže klub koji će preuzeti deo Nejmarove plate, dok će ostatak pokriti francuski tim.


BONUS VIDEO: Poruka rumunske teniserke čitaocima "Novosti"
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)