TRANSFER-BOMBA NA POMOLU: Kristijano Ronaldo napušta Mančester, Portugalac ponuđen fudbalskom velikanu

Novosti online

23. 06. 2022. u 12:44

MANjE od godinu dana nakon senzacionalnog povratka u Mančester junajted, Kristijano Ronaldo povezuju se sa povratkom u Torino. Prema izveštajima, njegov menadžer Horhe Mendeš ponudio je portugalskog asa Juventusu.

ТРАНСФЕР-БОМБА НА ПОМОЛУ: Кристијано Роналдо напушта Манчестер, Португалац понуђен фудбалском великану

Tanjug/AP

Kako prenosi "Sport", Mendeš je podneo predlog Juventusu u vezi sa izgledima da se 37-godišnjak vrati u redove "stare dame". Navodi se da su čelnici Juventusa iznenađeni novonastalom situacijom, ali postoji sumnja da li će uspeti da sklope posao. Veruje se da će Ronaldo morati da prihvati značajno smanjenje plate, da bi se ovaj transfer ostvario.

On ipak nije jedini igrač Junajteda koji je povezan sa italijanskim klubom. Francuski vezista Pol Pogba takođe je na pragu povratka sa "Old Traforda" u Torino, po drugi put u karijeri.


Portugalac je 24 puta zatresao mrežu u sezoni za zaborav Mančester junajteda, pošto nisu uspeli da se kvalifikuju za Ligu šampiona. 

Uz činjenicu da su do sada bili prilično tihi u transfer-periodu, ostrvski mediji izveštavaju danas da su njegovi dani u slavnom klubu odbrojani i da je Ronaldo spreman za nove izazove.

 

FOTO: Tanjug / AP


Mančester je završio na šestom mestu u Premijer ligi, a ispao je iz Lige šampiona u osmini finala od Atletiko Madrida.

"Crveni đavoli" takođe nisu uspeli da osvoje niti jednu titulu u domaćem kupu i bili su pod stalnim pritiskom navijača i fudbalskih stručnjaka, nakon nekih od najgorih izdanja u eri posle Fergusona.

Ronaldo je takođe bio na udaru, pošto je napadač često bio kritikovan zbog egoizma i nedovoljnog zalaganja na terenu. 

 

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!