LALATOVIĆ ODMAH PRECRTAO PARTIZANOVO DETE: Žrtva čiskte u Banjaluci neočekivano srpski talenat

Novosti online

09. 06. 2022. u 18:12

NENAD Lalatović novi je trener fudbalskog kluba Borac i zvanično je predstavljen u Banjaluci krajem prošle nedelje. Harizmatični strateg odmah je napravio čistku u novom klubu, a potpuno neočekivano raskinuta je saradnja sa srpskim igračem, Lukom Cucinom.

ЛАЛАТОВИЋ ОДМАХ ПРЕЦРТАО ПАРТИЗАНОВО ДЕТЕ: Жртва чискте у Бањалуци неочекивано српски таленат

FOTO: AP

Sada već bivši igrač Borca je nakada nastupao za Partizan, a što je najintrigantnije u celoj priči, on je pre samo šest dana produžio ugovor sa klubom. Jasno je da nešto ne štima na relaciji Lalatovića i srpskog defanzivca, a povodom svega oglasili su se i čelnici banjalučkog tima.

- Raskinuli smo ugovor sa Cucinom i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere. Ova odluka donesena je u dogovoru sa trenerom Lalatovićem koji na toj poziciji ima u planu drugog igrača - rekao je potpredsednik Borca Bogoljub Zeljković za "MONDO".

Cucin je rođeni Beograđanin a prve fudbalske korake napravio je u čuvenoj akademiji kluba iz Humske. U karijeri je još nosio dres Vojvodine, Spartaka, Inđije i Teleoptika.

Kao trener, Lalatović se najviše zadržao u Vojvodini koju je vodio na 74 utakmice u periodu od juna 2019. do maja 2021. godine, te na 52 u prvom mandatu na klupi ovog kluba od novembra 2015. do decembra 2016. godine.

U Srbiji je još vodio Srem, Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Čukariški i niški Radnički, a okušao se i u inostranstvu u Al-Batinu.

Bio je i selektor naše reprezentacije za igrače mlađe od 20, odnosno 21 godinu.

Ovaj 44-godišnji strateg u trenerskoj karijeri ima jedan osvojen trofej i to Kup Srbije sa Vojvodinom 2020. godine, a sigurno je da će klub iz Banja Luke pred njega postaviti visoke izazove, kako u Evropi, tako i u domaćim takmičenjima u Bosni i Hercegovini.



BONUS VIDEO: Prazne tribine na premijeri Srbije u Ligi nacija
 
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!