HAOS U SPLITU: Na Poljudu privedeno 11 osoba, a jedna je uhapšena

Novosti online

07. 06. 2022. u 08:42

NA utakmici fudbalskih reprezentacija Hrvatske i Francuske, koja je sinoć odigrana na splitskom Poljudu, privedeno je ukupno 11 osoba, zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na sportskim takmičenjima i iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izvestila je noćas splitska policija.

ХАОС У СПЛИТУ: На Пољуду приведено 11 особа, а једна је ухапшена

FOTO: Tanjug/AP

Tokom utakmice zapaljeno je jedno pirotehničko sredstvo - bengalka, a počinitelj je identifikovan, uhapšen i nad njim se sprovodi kriminalističko istraživanje, saopšteno je iz splitske policije, prenela je Hina.

Prema oceni splitske policije, pre, za vreme i posle utakmice "nisu zabeleženi značajniji negativni sigurnosni događaji".

Utakmicu 2. kola grupe 1 elitnog razreda UEFA Lige nacija, koja je završena nerešeno 1:1, na Poljudu je pratilo više od 30.000 gledalaca.


BONUS VIDEO: Slavlje navijača nakon pobede Zvezde
 
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!