FORTUNA danas nije bila na strani fudbalera Srbije. "Orlovi", bez obzira na poraz od Norveške, minimalnim rezultatom 1:0 uzdignute glave mogu da napuste "Marakanu". Ostavili su srce na terenu, odigrali do poslednjeg atoma snage, odvažno atakujući na gol današnjeg skandinavskog rivala u okviru Lige nacija.

Violeta

02.06.2022. 23:55

Gospodin Piksi kaze da smo danas u drugom poluvremenu pokazali lice i da tako treba igrati i protiv Slovenije. Selektor je zaboravio da golovi donose pobedu to jest tri boda. Srbija nije postigla ni jedan a dva su bila potrebna za pobedu. Neko ovde ne zna da broji.

moca

03.06.2022. 06:45

Sramota to sto prica Piksi to su nebuloze i ja bi bio ponosan sa njegovom platom i pricao isto to sto i on prica.Ali fudbal je misaona igra i on mora dazna da se ona lopta sutira u gol iz nekog razloga a njegovi momci to nisu radili zasto ja to neznam.Ja kad nesto neznam ja pitam nekog ko zna ili cutim o tome.Nisu norvezani japanci,oni igraju fudbal.Nas glavni gol igac nije posteno sutno loptu u gol kaze nedostajala mu publika kao tad bi sutnuo loptu bolje. Toliko.

Dragan

03.06.2022. 07:36

Bruka. U prvom poluvremenu ni jedna šansa, ni jedan šut na gol. Piksi priča o drugom poluvremenu, pričaj o prvom kada je Norveška bila bolja. Naposletku oni su dali gol, a mi nismo

Đoko

03.06.2022. 08:17

Počeli su drugi da ti sastavljaju tim, zato smo izgubili. Daj Bože da polovina onih igrača koji su izvojevali odlazak u Katar i ode tamo. Znamo ko ima nagomilanih igrača koje treba prodati...