ŽIVOTNA DRAMA BIVŠEG FUDBALERA ZVEZDE: Otac podigao grobnicu sebi, ne viđa unuka, tuži se sa porodicom...

Novosti online

29. 05. 2022. u 19:13

OTAC Aleksandra Pešića, Saša je u knjizi "Važan je kraj" govorio je o odnosima unutar porodice i odnosu sa poznatim fudbalerom.

ЖИВОТНА ДРАМА БИВШЕГ ФУДБАЛЕРА ЗВЕЗДЕ: Отац подигао гробницу себи, не виђа унука, тужи се са породицом...

FOTO: M. Vukadinović

Aleksandar Pešić, rođeni Nišlija, nastupa u karagumruku, a slavu je stekao igrajući u Atalanti, Crvenoj zvezdi...

Pešić je u knjizi otkrio da nije u dobrim odnosima sa sinom, da ne viđa unuka, a naveo je i da je podneo tužbu zbog porodične kuće. U knjizi je dodao da je sam sebi podigao grobnicu, te da se iselio iz svog grada Niša.

– Ne sumnjam da ima i onih koji će likovati govoreći „Tako mu i treba“, kao što u svakom sportskom događaju, a i životu bez sporta, ima navijača i onih koji osporavaju tuđe rezultate, čak i kad su oni očigledni, i naročito tad. To su oni kojima je duševna hrana da se slade tuđom nesrećom. A ima li za to boljeg primera nego kad se uspešni sin odrekne oca, onog koji ga je fizički stvorio i do uspeha doveo, a onda biva optužen da je bacio oko na sinovljeve pare, na njegovo bogatstvo stečeno sopstvenim kvalitetima i časnim i poštenim poslom? Nema, naravno. I možda su u pravu ti dušebrižnici i zagovornici srpske svekolike osobenosti sazdane na prizivanju svega samo „da komšiji crkne krava“. Možda mi tako i treba jer sam zanet onim što je pozitivno zanemario iskonsko pravilo da velika sreća ne dolazi bez velike nesreće, a o tome je trebalo blagovremeno razmišljati, još dok su mi drugi pleli omču za vešanje, od čvrstih niti sopstvene zlobe i pakosti – istakao je Pešić u knjzi, a preneo je portal "Objektiv".

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili