"BRUTALNO SMO POKRADENI": Trener Partizana besan: Titula nam je oduzeta

Novosti online

17. 05. 2022. u 07:45

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je sinoć da se ne nada osvajanju titule i "pored toga što je Partizan na terenu zaslužio da bude prvi".

БРУТАЛНО СМО ПОКРАДЕНИ: Тренер Партизана бесан: Титула нам је одузета

FOTO: FK Partizan

Partizan je sinoć u gostima pobedio Voždovac sa 3:0, u pretposlednjem, šestom kolu Super lige Srbije.

- Ušli smo jako u meč. Postigli smo golove na vreme i stigli do sigurne prednosti. U nastavku nam je Voždovac pravio probleme u ofanzivi, ali smo uspeli da iskontrolišemo utakmicu i stignemo do zaslužene pobede - izjavio je Stanojević na konferenciji za novinare.

Meč je prvobitno trebalo da se odigra od 16.30, ali je pomeren na 20.30 zbog dojave o bombi.

- Pomeranje nije uticalo na nas. Odmarali smo se na Teleoptiku, a i temperatura je bila mnogo prijatnija večeras za igru, nego da smo igrali u dnevnom terminu - rekao je trener crno-belih.

Partizan je na drugom mestu na tabeli sa dva boda manje od Crvene zvezde, ali Stanojević smatra da "nije realno" da Partizan stigne do titule.

- Ne nadam se više tituli. Nije realno posle svega. Brutalno smo pokradeni u odlučujućim utakmicama. Neću da pričam o mečevima Zvezde. Oduzeta nam je titula koju mislim da smo zaslužili na terenu. Vidim u kom pravcu sve ide - izjavio je on.

Stanojević je rekao i da "veruje" u ekipu Voždovca, ali da zna da im "neće biti dozvoljeno" da pobede Zvezdu, kao što nije "ni Partizanu u ključnim mečevima".

Trener Partizana je čestitao i svojim igračima koji pored svega uspevaju da pronađu motiv da igraju i da se bore.

Partizan će u poslednjem kolu prvenstva dočekati Radnički iz Niša.

BONUS VIDEO: NAJGRUBLjE LIGE NA SVETU: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)