HIT REAKCIJA! Engleska proslavila Mitrovićev gol kao da je u pitanju finale Lige šampiona (VIDEO)

Novosti online

03. 05. 2022. u 16:09

ALEKSANDAR Mitrović je drugog maja 2022. godine ušao u istoriju engleskog fudbala, a pored delirijuma koji je nastao na tribinama Krejven Kotidža, Fulamov "target men" doneo je i neopsivo mnogo radosti u domove pristalica kluba sa obale Temze.

ХИТ РЕАКЦИЈА! Енглеска прославила Митровићев гол као да је у питању финале Лиге шампиона (ВИДЕО)

FOTO: AP

Društvenim mrežama kruže snimci navijača Fulama koji su nikad strastvenije proslavili jedan Mitrovićev pogodak.

Jedan od navijača radovao se golu koji u tom trenutku nije imao apsolutno nikakav rezultatski značaj pri rezultatu 7:0, kao da njegov voljeni klub igra u finalu Lige šampiona. Pomenuta pristalica londonskog kluba podelila je atmosferu iz svog doma na društvenoj mreži "tviter". Skakao je zajedno sa sinom i uzvikivao prezime srpskog golgetera, dok su isto to učinili i svi članovi njegove prodice. 

U pozadini su se videle i dve ženske osobe, koje su takođe strastveno radovale. Prizor koji je karakterističan za ostrvski fudbal. Majke, lepše polovine i ćerke ljubitelja fudbala neretko sa gotovo istim žarom uživaju o ovoj magičnoj igri. 

Podsetimo Srbin je postigao dva gola u pobedi Fulama nad Lutonom rezultatom 7:0 i tako stigao do svog 43. pogotka u Čempionšipu, čime je oborio rekord Gaja Vitingema, koji je u sezoni 1992/93 dao jedan manje za Portsmut.

Prethodno je "Mitar" sa saigračima izborio povratak Fulama u Premijer ligu.

BONUS VIDEO: HIT SNIMAK! Mitrogol poslao poruku!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima