NAJNEVEROVATNIJI MEČ GODINE: Gol na "kvarno", pa izjednačenje koje niko nije hteo da spreči, a onda namerno promašen penal (VIDEO)

Novosti online

23. 04. 2022. u 21:44

O UTAKMICI Gacijantep - Goctepe će se dugo pričati.

НАЈНЕВЕРОВАТНИЈИ МЕЧ ГОДИНЕ: Гол на кварно, па изједначење које нико није хтео да спречи, а онда намерно промашен пенал (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/İş can İş ekipmanları

Rezultat je bio 1:1, a to je najmanje važno. Sva uzbuđenja u susretu 34. kola Turske lige desila su se u nadoknadi vremena.

Goctepe je poveo u 92. minutu posle jednog nesportskog poteza. Naime, sudija je prekinuo igru, a potom podbacio loptu, to su gosti iskoristili da odmah upute udarac, a zbunjene rivale je, nakon što je lopta pogodila prečku, matirao Adis Jahović i izazvao nezadovoljstvo suparnika.

Kada su i njegovi saigrači shvatili da cela ta situacija nije baš u duhu fer-pleja, rešili su da ne ometaju izjednačenje!

Fudbaleri Goctepea su pustili protivnika da poravna na 1:1, tako što su se svi igrači pomerili i dozvolili Figuerdu da izjednači.

Taman kada su svi na stadionu mislili da je to sve kada je ovaj meč u pitanju, desila se još jedna neverovatna situacija.

Sudija je odlučio da pokaže na belu tačku u 99. minutu kada je golman gostiju Ozčimen bio u duelu sa jednim igračem domaćeg tima. Fudbaler Gacijantepa je odmah signalizirao glavnom arbitru da prekršaja nije bilo i da ne bi trebalo da bude penal. Ipak, sudija nije želeo da odstupi od svoje odluke, pa se Muhamet Demir spremio da izvede najstrožu kaznu.

On je odlučio da namerno promaši penal, što je oduševilo publiku koja je njegov potez pozdravila aplauzom.

Na kraju je rezultat ostao 1:1, ali je to ostalo u drugom planu zbog svih pomenutih dešavanja.

Inače, Gacijantep se posle ove utakmice nalazi na 14. mestu na tabeli sa 42 boda, dok je Goctepe 19. sa 28 i od naredne sezone će igrati u drugoj ligi.

 

BONUS VIDEO: Transfer zvezda - Ko je Erling Haland, najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)