ŠTA RADIŠ TO, MITRE?! Engleska gleda i ne veruje šta je uradio Aleksandar Mitrović (VIDEO)

D. N.

23. 04. 2022. u 18:04

ALEKSANDAR Mitrović je još jednom oduševio Englesku.

ШТА РАДИШ ТО, МИТРЕ?! Енглеска гледа и не верује шта је урадио Александар Митровић (ВИДЕО)

FOTO: AP

Na utakmici u kome je sa Fulamom "jurio" pobedu protiv Bornmuta, kako bi se na pravi način proslavio prošlonedeljni plasman u englesku Premijer ligu (koji je golovima upravo Mitrović i obezbedio), srpski as je zablistao - dao je jedini pogodak za svoju ekipu, koja je potom u 98. minutu primila gol za konačnih, a njoj ne baš mnogo bitnih, 1:1.

Igrao se 56. minut kada je 25-godišnji Hari Vilson idealno centrirao sa desnog krila, želeći da proigra našeg reprezentativca koji se nalazio na suprotnoj strani, u blizini peterca.

I, Aleksandar Mitrović je nadskočio Vilsonovog vršnjaka Natanijela Filipsa, pa glavom poslao loptu u metu.

Istina, lopta nije zatresla mrežu, ali se ispostavilo da je golman Mark Trejvers prekasno intervenisao, pa je posle sudijske intervencije pogodak priznat.

Koliko je Mitrović zapanjio englesku fudbalsku javnost novim pogotkom, svedoče silne reakcije na društvenim mrežama, od kojih se jedna posebno ističe.

U njoj je navedeno koliko je puta ove sezone u Čempionšipu naš fudbaler matirao suparničke čuvare mreže (čak 41!), a koji su sve engleski timovi dali manje golova od samog Aleksandra Mitrovića:

Njukasl - 40

Hal - 39

Piterboro - 38

Sautempton i Lids - 38

Everton - 34

Vulverhempton - 33

Barnsli 32

Votvord - 31

Brajton - 29

Barnli - 28

Norič - 22

 

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)