"SVI ZNAJU ŠTA MI PARTIZAN ZNAČI": Saša Ilić pomešanih osećanja

Novosti online

10. 04. 2022. u 21:31

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog remizirali su (0:0) na Banovom brdu, što je crno-bele malo udaljilo od šampionske titule.

СВИ ЗНАЈУ ШТА МИ ПАРТИЗАН ЗНАЧИ: Саша Илић помешаних осећања

Foto: M.Vukadinović

Čovek koji im je večeras "otkinuo" dva boda je Saša Ilić, trener Čukaričkog i jedna od najvećih legendi kluba iz Humske.

Nakon meča u kojem je njegov tima osvojio bod i učvrstio treću poziciju na tabeli Superlige Ilić je govorio i o šampionskoj trci Zvezde i Partizana.

- Bio sam u Partizanu dugo i svi znaju šta meni znači Partizan. U ovom trenutku sam trener Čukaričkog. Želim Partizanu sve najbolje, oni odlučuju o svojoj sudbini. mi ćemo i svaku narednu utakmicu igrati ovako i želeti da osvojimo bodove", počeo je nekadašnji kapiten crno-belih.

Što se samog meča tiče, Ilić nije u potpunosti zadovoljan kako je njegov tim izgledao na ovom susretu.

- Nije samo u finišu meča, Partizan je bio dosta bolji rival i prvom delu susreta. Promašio je svoje šanse, to se dešava u fudbalu. Na kraju lopta neće u gol. Imali smo sreću da je Mićović odbranio. Čestitam momcima na borbenosti. Mnogo je bolje izgledalo drugo poluvreme kad su se malo opustili. Prvim delom meča, iskreno, nisam zadovoljan", rekao je Saša Ilić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)