STANOJEVIĆ: Meč protiv Čukaričkog je derbi kola

Novosti online

09. 04. 2022. u 17:50

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević smatra da je duel njegove ekipe trećeplasiranog Čukaričkog derbi poslednjeg kola prve faze Super lige Srbije.

СТАНОЈЕВИЋ: Меч против Чукаричког је дерби кола

Foto: M. Vukadinović

Crno-beli sa Topčiderskog brda i sa Banovog brda sastaju se sutra od 19.05 sati na stadionu Čukaričkog.

- Znamo svi da je teško igrati na Banovom brdu, tako da ulazimo maksimalni koncentrisani i motivisani. Kadrovska situacije je dobra, svi su se vratili sem Obradovića. Videćemo da li su svi spremni, ali svi su zdravi - rekao je Stanojević.


Trener Partizana je objasnio zbog čega burno reaguje na neke sudijske odluke i zapitao se zašto video-tehnologija na utakmicama Partizana ne radi dobro kao u prvom delu sezone.

"- reagovao, ali ova druga polusezona je malo drugačija, dosta stvari se dešava koje mislim da su neprikladne - kazao je Stanojević.

- Sudija koji je sudio našu poslednju utakmicu (Nenad Minaković) sudio je i utakmicu Crvena zvezda - Čukarički, pa Sudijska komisija neka analizira na koji način je sudio obe utakmice. Ja neću, da ne bih bio suspendovan. Nama je VAR radio svaku utakmicu, a sada svaku drugu utakmicu ne radi. O čemu se radi? Da li je to normalno? Sada ođednom ne radi, a do decembra je lepo radio. To su neke stvari koje utiču na mene i jednostavno ne date na sebe. Ne damo na Partizan - zaključio je Stanojević.

BONUS VIDEO - Rikardo Gomeš nakon meča Partizan - Loznica

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)