"MUFTIJA, POMOZI!" Natho ima versku molbu pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom

Novosti online

07. 04. 2022. u 18:48

IZRAELSKI reprezentativac Birbas Natho koji nastupa u dresu Partizana priprema se za večiti derbi na nešto drugačiji način, a njegov potez će bez sumnje oduševiti navijače crno-belih.

МУФТИЈА, ПОМОЗИ! Натхо има верску молбу пред вечити дерби са Црвеном звездом

FOTO: N. Paraušić

Natho poštuje Ramazanski post, te se tokom 30 dana trajanja posta suzdržava od hrane i pića od izlaska do zalaska sunca, a to za organizam sportista može da predstavlja problem, posebno ako se tog dana igra utakmica.

Izraelac je u razgovoru za "Telegraf" rekao da bi od beogradskog muftije Mustafe Jusufspahića mogao da zatraži blagoslov kako bi na dan odigravnja večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana prekinuo post.

- Da, trudim se da izvučem najbolje iz sebe, s jedne strane što se tiče posta, a sa druge da ne "ubijem" sebe i svoje telo, pošto takođe moram da budem spreman za utakmice. Pokušavam da dam maksimum. Nije lako, jer je takođe dug dan, do sedam uveče, nije lako ali trudim se najbolje što mogu, rekao je Natho.

Foto: M. Vukadinović

Vezista Partizana sa suprugom Talijom i tri sina iz godine u godinu obeležava Ramazan, a prošle godine bio je gost na iftaru kod legende crno-belih Mustafe Hasanagića.

Treći derbi između Crvene zvezde i Partizana na programu je u subotu 16. aprila, a biće odigran u okviru prvog duela plej-ofa Superlige Srbije.  U prvom je na stadionu Partizana bilo nerešeno 1:1, dok je Zvezda na svom terenu pobedila sa 2:0.

BONUS VIDEO: Piksi saopštava spisak reprezentativaca za predstojeće prijateljske utakmice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)