VEČERAS POLEĆU „ORLOVI“, POLETI I TI – SAMO NA BETOLE-U: Poklon fribet za svaku registraciju

Promo

24. 03. 2022. u 16:00

FUDBALSKA reprezentacija Srbije igra večeras prvu utakmicu u 2022. godini, što je idealna prilika da i ti odigraš svoj prvi tiket u BetOle kladionici.

ВЕЧЕРАС ПОЛЕЋУ „ОРЛОВИ“, ПОЛЕТИ И ТИ – САМО НА БЕТОЛЕ-У: Поклон фрибет за сваку регистрацију

FOTO: Promo

Zašto?

Zato što smo odlučili, da u čast naših „Orlova“, poklonimo 300 dinara fribeta SVAKOME ko se tokom današnjeg i sutrašnjeg dana REGISTRUJE NA BETOLE SAJTU PREKO OVOG LINKA.

Pljuštaće fribetovi u BetOle online kladionici, a nadamo se da će večeras pljuštati i golovi našeg tima u duelu sa Mađarima.

Zgrabi fribet i okušaj svoju sreću na betole.com

Nije šala!

Svako ko se danas i sutra REGISTRUJE NA SAJTU BETOLE PREKO OVOG LINKA, automatski dobija 300 rsd fribeta, koje može koristiti odmah, BEZ IKAKVIH USLOVA!

Nema začkoljica, dovoljno je samo da postaneš naš član i poklanjamo ti fribet da okušaš svoju sreću!

Proces registracije je veoma jednostavan i obavlja se u svega nekoliko klikova. Nakon što uneseš osnovne podatke, dobićeš mejl sa linkom na kojem je potrebno dovršiti registraciju!

Na taj način i zvanično postaješ „BetOleovac“ i svečano ulaziš u svet najboljeg online klađenja u zemlji.

Nema razloga da se i sam ne uveriš u to.

U BetOle kladionici sve pršti od promocija

Pored fribetova na poklon, BetOle može da se pohvali i brojnim drugim, svakodnevnim promocijama i pogodnostima za sve svoje igrače.

Nakon što uplatiš prvi depozit, automatski dobijaš BONUS DOBRODOŠLICE, koji iznosi 100% od vrednosti uplaćenog depozita, a može biti i do 10.000 dinara.

To je način na koji ti BetOle online kladionica poručuje da si dobrodošao i zahvaljuje ti se što si postao deo najbolje kladioničarske ekipe u zemlji.

Pomenuti bonus se može koristiti i na slot igrama, ali i za sportsko klađenje.

Zaprati BetOle instagram i svakodnevno igraj za nagrade

Ukoliko zapratiš BetOle instagram stranicu - @betolecom, imaš priliku da svakog dana uživaš u originalnom i kreativnom sportskom sadržaju. Uz to, zahvaljujući interaktivnim igricama i pitalicama, svakodnevno imaš priliku da osvojiš fribet nagrade ili besplatne spinove.

Zašto igraš?!

IGRAŠ DA DOBIJEŠ!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna