DILEME NEMA – ISKORISTI VELIKU PRILIKU I IGRAJ ZA KATAR! Prava akcija u Meridianu u pravo vreme!

Promo

23. 03. 2022. u 16:00

Iako Svetsko prvenstvo u Kataru počinje krajem novembra 2022. godine, to ne sprečava sportsku kladionicu Meridian da svojim igračima pripremi najbolju moguću ponudu.

ДИЛЕМЕ НЕМА – ИСКОРИСТИ ВЕЛИКУ ПРИЛИКУ И ИГРАЈ ЗА КАТАР! Права акција у Меридиану у право време!

Promo

Tu su najveće kvote i vrhunske ponudu u vidu specijala koje najbolja kladionica u regionu objavila nakon grandiozne pobede Srbije nad Portugalom u Lisabonu, ali daleko od toga da je kraj.

Sada je sve podignuto na jedan viši nivo, a evo o čemu se tačno radi...

Od 1. aprila u Meridianu kreće do sada najveće takmičenje na ovim prostorima. IGRAJ ZA KATAR i budi deo istinskog planetarnog spektakla!

Priliku da učestvuju imaju svi i ono što je najvažnije – pobednik može biti svako!

Od vas se samo očekuje da imate otvoren korisnički nalog na sajtu meridianbet.rs. A ako se kojim slučajem još uvek niste registrovali, ne treba da očajavate, budući da za vas imamo važno obaveštenje.

Prilikom registracije dobijate BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i klađenje uživo!

Kada otvorite korisnički nalog samo pažljivo pratite sva dešavanja koje vam sprema kladionica Meridian, što najbolje i najlakše možete učinici ako zapratite Meridian na društvenim mrežama.

A u međuvremenu predlažemo vam da pogledate jedan svojevrsni specijal za Mundijal.

Dobro je poznato da je euforija velika, ali se iz dana u dan spekuliše šta bi to Srbija mogla da ostvari na Svetskom prvenstvu u Kataru.

U slučaju da bezpogovorno verujete u Dragana Stojkovića Piksija i njegove izabranike možete odigrati na to da će „Orlovi“ osvojiti Mundijal – kvota je 150!

Naravno, to nije sve. Fudbal se igra zbog golova, što automatski znači da je potpuno logično da dobro ispratimo učinak srpskih golgetera, koji imaju iza sebe sezone iz snova.

Kvota da će Aleksandar Mitrović biti najbolji strelac na Svetskom prvenstvu je 35, dok Dušan Vlahović ima nešto manje šanse sa kvotom 40.

Za one koji smatraju da je Srbija favorit da osvoji svoju grupu čeka ih kvota 7.00, dok možete tipovati da će naša selekcija biti najeefikasnija od svih u grupi – kvota 3,50.

Sve igra iz specijala „Srbija – Svetsko prvenstvo 2022“ pogledajte na sajtu meridianbet.rs i ne zaboravite da je sada fokus na samom jednom cilju – IGRAJ ZA KATAR!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!